تاریخ : دو شنبه 14 مرداد 1392
نویسنده : سیده زهرا جعفرپور

                       



                 دلیل این اتفاق چیست؟

               چون نقطه انجماد مايع درون ليوان بالاتر از صفر است،‌

                وقتي يخ را كه دماي آن صفر يا زير صفر است را به آن نزديك مي كنيم،‌

               به سرعت منجمد مي شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






آخرین مطالب